Creditcard aanvragen met BKR

Creditcards worden niet meer gezien als een luxe, ze zijn bijna een noodzaak. Dus, zou je je voorstellen dat een heleboel mensen creditcards hebben, wat ook zo is. Echter mensen met een negatieve BKR codering ondervinden vaak problemen bij het verkrijgen van een creditcard waardoor men uitgesloten wordt van het gemak van de creditcards.

snel creditcard aanvragen  

Wat te doen ? In het algemeen gesproken is het niet verstandig voor mensen die een negatieve BKR-codering hebben om lukraak nieuwe kredieten af te sluiten en het aanvragen en nemen van een creditcard gebeurt meestal in combinatie met een bepaalde kredietruimte van bijvoorbeeld € 1.500 tot € 2.500 voor standaardkaarten en € 10.000 tot € 15.000 voor bijvoorbeeld platinum creditcards.

Uw creditcard is in feite een 'vertegenwoordiger' van het krediet dat u krijgt van de creditcard leverancier of uw bank. De betalingen die u maakt met uw creditcard zijn in feite kleine leningen die bijdragen tot uw creditcard schuld. Uw totale creditcard schuld is het totale bedrag dat u verschuldigd bent aan uw creditcard leverancier.

  snel creditcard aanvragen

U moet uw creditcard betalingen op de vervaldatum terugbetalen: ze worden dan van uw gekoppelde gewone betaalrekening automatisch geïncasseerd. Indien dat niet kan dan zal u dit extra rente kosten. Het is wel van groot belang dat u in staat bent om in de opvolgende maand de creditcard afschrijvingen te kunnen voldoen, aangezien deze anders groter zullen groeien in combinatie met de relatief hoge rente en voor u het weet hebt u nog een schuld erbij; iets wat u absoluut niet kunt gebruiken met een negatieve BKR-registratie. Indien u van plan bent uw huidige leningen te herfinancieren, kunt u beter gebruiken maken van het goedkoopste krediet dat er is: het doorlopende krediet.