Doorlopend krediet aanvragen

Een doorlopend krediet is in feite het goedkoopste krediet dat men kan hebben, zowel qua rentepercentage als qua maandlasten. Alleen in combinatie met een (verplichte) overlijdensrisicoverzekering kan een doorlopend krediet duurder zijn dan andere kredietvormen.

snel creditcard aanvragen  

Een doorlopend krediet is een bepaalde kredietruimte die men tot zijn beschikking krijgt waarbinnen men vrijelijk mag opnemen en storten. En hoewel er altijd een minimum verplicht aflossingspercentage van de hoofdsom wordt afgesproken, kan deze ook direct na de afdracht weer opgenomen worden. Een doorlopend krediet kan vele jaren lopen en in zo'n looptijd geldt meestal dat de hoogte van het rentepercentage meeveranderd, al naar gelang de economische omstandigheden en het algemene rentepeil.

  snel creditcard aanvragen

Een doorlopend krediet wordt doorgaans afgesloten voor verbouwingen aangezien men van te voren vaak niet weet hoeveel een verbouwing gaat kosten. Voor de financiering van een auto wordt vaak een persoonlijke lening afgesloten met een looptijd die gelijk is aan de economische levensduur van de auto. Ook wordt de auto vaak als dekking gebruikt, waardoor de auto pas werkelijk van u wordt na het aflossen van de persoonlijke lening.

Door hier te klikken op de afbeelding aan de rechterkant kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor een doorlopend krediet.