Minilening aanvragen

Als je snel over een kleine som geld moet beschikken maar geen geld contant hebt of op je bankrekening, dan kan je doen besluiten om een mini lening aan te vragen.

 

snel creditcard aanvragen  

Zoals bij elke lening kan je niet zomaar een lening afsluiten, en dus moet je ook een mini lening netjes aanvragen. Het bijbehorende proces van het aanvragen van een mini lening werkt echter simpeler, eenvoudiger en sneller dan bij andere leningen.

Normen waaraan je moet voldoen om een lening te krijgen worden vastgesteld door het Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel. Een negatieve BKR registratie kan door die normen zeer nadelige gevolgen hebben.  Het is met zo’n registratie lastig om aan een lening te komen, dus ook aan mini lening. Je zult daar diverse regelingen tegemoet moeten zien, wil je alsnog in aanmerking willen komen voor een mini lening. Vaak bestaat zo’n regeling uit een hogere rente.

  snel creditcard aanvragen

Met een positieve BKR registratie is er in principe niets aan de hand en kun je gemakkelijk een mini lening aanvragen. Wel moet je 21 jaar zijn en kunnen aantonen dat je in staat bent de lening terug te betalen, bijvoorbeeld door je contract met je werkgever te laten zien. Daarnaast behoor je ook kopieën van je onder andere je legitimatiebewijs af te leveren. In principe hoef je dit maar één keer te doen en kan je in de daaropvolgende keren met gemak binnen vijf minuten online een mini lening afsluiten.

Met een mini lening kan je maximaal €750,- per maand lenen. In principe is de gevreesde BKR toetsing zelden van toepassing, iets dat het eerste keer aanvragen van een mini lening versimpeld.